Każda kobieta w swojej kuchni marzy o takim cudzie.
Ekspres do parzenia kawy to sprzęt przydatny w kuchni każdego kawosza oraz osób, które chcą serwować ją swoim gościom. Wystarczy nacisnąć jeden z trzech przycisków, by przygotować aromatyczne espresso, caffè crema z delikatną pianką albo łagodną kawę parzoną.
Ja pokochałam caffè crema.
Testuję właśnie ekspres Cafissimo Pure oraz 15 rodzajów kawy w kapsułkach.
Poznajcie zalety ekspresu na kapsułki Cafissimo Pure :
- 3 stopnie parzenia dla doskonałego smaku espresso, caffè crema, kawy parzonej lub herbaty
- zintegrowany pojemnik na zużyte kapsułki (ok. 6 sztuk)
- przestawiana i wyjmowana tacka ociekowa – zmieści się nawet nieco większy kubek czy filiżanka
- wyjmowany zbiornik na wodę (ok. 1 l)
- wyjmowana tacka ociekowa – dla łatwiejszego czyszczenia
- dowolnie programowana ilość napoju
- energooszczędny poprzez przycisk On-/ Off
- automatyczne wyłączenie po upływie ok. 9 minut
Pure to piękny, łatwy w obsłudze ,lekki ekspres, a jego praktyczny design sprawia, że ekspres Cafissimo PURE doskonale pasuje do każdej kuchni – zarówno tej urządzonej nowocześnie, jak i tej w klimacie retro.
Piętnaście rodzajów kapsułek Cafissimo sprawia, że każda chwila
z filiżanką kawy jest wyjątkowa!
z filiżanką kawy jest wyjątkowa!
Każda z nich wyróżnia się charakterystycznym aromatem oraz intensywnością smaku.
Moje ulubione kawy :
Caffe Crema India
To harmonijnie wyważona kawa o wyrazistej teksturze. Kontynentalny klimat Indii nadaje jej łagodnego aromatu z nutami miodu i słodu. Specjalny sposób palenia ziaren kawy Tchibo uszlachetnia jej smak i pozwala doskonale rozwinąć korzenne niuanse aromatu.
Grand Classe Sumatra Ketiara
To wyjątkowa kawa, której niezwykły aromat wywodzi się z Gór Gayo. Dzięki wiedzy i wielkiej staranności osób zajmujących się jej uprawą, możesz cieszyć się niezwykłym smakiem kawy z nutką papai i miodu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz